Giriş Kayıt
Anthony Scott

Anthony Scott


Animasyon, Görsel Efekt, Oyuncu

Anthony Scott, animasyon, görsel efekt, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçük Prens
2015 Animasyon Animasyon 7.8 46,873
2012 Animasyon Animasyon 7.0 83,589
2011 Komedi Animasyon 6.3 60,464

Karolin'in Gizli Dünyası
2009 Animasyon Animasyon 7.7 171,711

Ölü Gelin
2005 Animasyon Animasyon 7.4 215,674

Evrim
2001 Komedi Görsel Efekt
Animasyon
6.1 110,321
2001 Animasyon Animasyon 4.7 15,307
2000 Belgesel Oyuncu    
2000 Animasyon Animasyon    

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Animasyon 7.9 445,975

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Animasyon 7.2 239,281

Dev Şeftali
1996 Animasyon Animasyon 6.7 54,506

Noel Gecesi Kabusu
1993 Animasyon Animasyon 8.0 256,474
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,363) Shameless (3,802) Bodyguard (2,229) Castle Rock (1,568) Fear the Walking Dead (1,567) Suits (1,288) The First (1,186) La Casa de Papel (1,055) The 100 (994) Mayans M.C. (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018