Giriş Kayıt
Fred J. Scollay

Fred J. Scollay (92)


Oyuncu

Fred J. Scollay, 19 Mart 1923 Roxbury, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

"Another World" (1964) yapımıyla biliniyor.

Fred J. Scollay, 03 Kasım 2015 tarihinde (92 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1923
Ölüm Tarihi: 03 Kasım 2015
Doğum Yeri: Roxbury, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Fred Scholly | Fred Scollay | Fred Scolllay
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Stanley Ve Iris
1990 67 Dram Oyuncu 6.3 5,555
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,078

Ölümün kanatlari
1982 59 Korku Oyuncu 6.1 5,050
1975 52 Gizem Oyuncu 6.5 23

Yara
1974 51 Aksiyon Oyuncu 7.0 30,379
1971 48 Komedi Oyuncu 5.6 287
1963 Aksiyon Oyuncu    
1963 Dram Oyuncu    
1961 Dram Oyuncu 7.2 483
1961 Dram Oyuncu 8.1 267
1960 Macera Oyuncu 7.7 964

Yarın Tehlikede
1959 36 Suç Oyuncu 7.4 2,676
1958 Dram Oyuncu    
1955 Dram Oyuncu 8.0 4,115
1953 Komedi Oyuncu 8.3 83
1950 Dram Oyuncu 8.5 59
1948 Dram Oyuncu 8.0 163
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,649) Shameless (2,262) Fear the Walking Dead (1,911) Suits (1,752) Castle Rock (1,655) Bodyguard (1,559) The Sinner (1,455) La Casa de Papel (1,454) The 100 (1,273) Mayans M.C. (1,210)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018