Giriş Kayıt
Fred J. Scollay

Fred J. Scollay (92)


Oyuncu

Fred J. Scollay, 19 Mart 1923 Roxbury, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

"Another World" (1964) yapımıyla biliniyor.

Fred J. Scollay, 03 Kasım 2015 tarihinde (92 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1923
Ölüm Tarihi: 03 Kasım 2015
Doğum Yeri: Roxbury, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Fred Scholly | Fred Scollay | Fred Scolllay
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Stanley Ve Iris
1990 67 Dram Oyuncu 6.3 6,314
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,308

Ölümün kanatlari
1982 59 Korku Oyuncu 6.1 5,193
1975 52 Gizem Oyuncu 6.4 25

Yara
1974 51 Aksiyon Oyuncu 7.0 30,648
1971 48 Komedi Oyuncu 5.5 332
1963 Aksiyon Oyuncu 8.3 820
1963 Dram Oyuncu 8.1 68
1961 Dram Oyuncu 7.1 571
1961 Dram Oyuncu 8.2 285
1960 Macera Oyuncu 7.7 1,122

Yarın Tehlikede
1959 36 Suç Oyuncu 7.4 2,988
1958 Dram Oyuncu 8.6 111
1955 Dram Oyuncu 8.0 4,179
1953 Komedi Oyuncu 8.3 103
1950 Dram Oyuncu 8.3 74
1948 Dram Oyuncu 7.9 183
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018