Giriş Kayıt
Alberto Sciamma

Alberto Sciamma


Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Alberto Sciamma, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu senarist, yönetmen, yapımcı.

Jericho Mansions (2003), La lengua asesina (1996), Anazapta (2002), Dehşetin Soluğu (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Barcelona, Catalonia, İspanya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Yönetmen
Senarist
4.0 256
2015 Aksiyon Yapımcı 5.0 77

Dehşetin Soluğu
2009 Aksiyon Senarist 3.4 736
2003 Dram Yönetmen
Senarist
5.6 836
2002 Dram Yönetmen
Senarist
5.4 601
1996 Komedi Yönetmen
Senarist
4.7 977
Dizi Altyazıları
Origin (3,631) Narcos: Mexico (2,811) The Big Bang Theory (2,049) Titans (1,991) Supernatural (1,831) Doctor Who (1,578) The Last Ship (1,304) Outlander (1,249) The Last Kingdom (1,213) The Flash (1,076)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018