Giriş Kayıt
Alberto Sciamma

Alberto Sciamma


Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Alberto Sciamma, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu senarist, yönetmen, yapımcı.

La lengua asesina (1996), Jericho Mansions (2003), Anazapta (2002), Dehşetin Soluğu (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Barcelona, Catalonia, İspanya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Yönetmen
Senarist
4.0 250
2015 Aksiyon Yapımcı 5.7 12

Dehşetin Soluğu
2009 Aksiyon Senarist 3.4 673
2003 Dram Yönetmen
Senarist
5.5 776
2002 Dram Yönetmen
Senarist
5.4 566
1996 Komedi Yönetmen
Senarist
4.8 906
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,953) Shameless (4,065) Bodyguard (2,392) Castle Rock (1,851) Fear the Walking Dead (1,804) Suits (1,609) La Casa de Papel (1,353) The First (1,255) The 100 (1,218) Mayans M.C. (992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018