Giriş Kayıt
Swetlana Schönfeld

Swetlana Schönfeld (67)


Oyuncu

Swetlana Schönfeld, 09 Eylül 1951 Kolyma Region, Magadan Oblast, Rusyan SFSR, USSR [bugünkü Rusya] doğumlu oyuncu.

Hälfte des Lebens (1985) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Eylül 1951
Doğum Yeri: Kolyma Region, Magadan Oblast, Rusyan SFSR, USSR [bugünkü Rusya]
Burcu: Başak
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 66 Dram Oyuncu 7.1 622
2007 Suç Oyuncu 5.5 156
2004 Suç Oyuncu 5.7 107
2002 51 Korku Oyuncu 4.4 66

Büyük Kızlar Ağlamaz
2002 51 Dram Oyuncu 7.0 1,497
1998 Dram Oyuncu 4.7 199
1997 46 Dram Oyuncu 6.0 61

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,068
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019