Giriş Kayıt
Nan Schwartz

Nan Schwartz


Müzisyen, Müzisyen

Nan Schwartz, müzisyen, müzisyen.

(2012) Operasyon: Argo (2012), (2007) İleri (2007), (2009) Julie & Julia (2009), (2012) Şanslı Biri (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nan Schwartz Mishkin | Nan Mishkin
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

69. Emmy Ödülleri
2017 Müzik 4.8 282
2015 Komedi Müzik 7.2 62
2014 Aksiyon Müzik 6.4 353,733

Efsane Beşli
2012 Animasyon Müzik 7.3 145,938

Operasyon: Argo
2012 Dram Müzik 7.7 537,057

Şanslı Biri
2012 Dram Müzik 6.5 94,806

Marilyn ile Bir Hafta
2011 Biyografi Müzik 7.0 79,608

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Müzik 7.7 428,677
2009 Biyografi Müzik 7.0 97,032
2009 Macera Müzik 6.6 8,115

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Müzik 7.8 542,202

Arslanı Kuzulara
2007 Dram Müzik 6.2 45,536

İleri
2007 Aksiyon Müzik 6.2 140,512

Futbolcu Kız
2007 Biyografi Müzik 6.2 3,871
2006 Dram Müzik 7.0 40,118
2006 Suç Müzik 5.8 53,903
2005 Animasyon Müzik 6.3 10,481

Mulan 2
2004 Animasyon Müzik 5.7 19,201

Katil Komşum Geri Döndü
2004 Komedi Müzik 5.5 51,488

Sevimli Dadı
2003 Komedi Müzik 6.1 33,214
2002 Animasyon Müzik 6.5 3,389
1997 Suç Müzik 6.1 272
1994 Dram Müzik 7.4 92
1991 Dram Müzik 4.5 69
1988 Dram Müzik 7.5 3,052

Şahin Tepesi
1981 Dram Müzik 6.2 2,904
1981 Suç Müzik 6.8 2,881
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019