Giriş Kayıt
Josef Schwaiger

Josef Schwaiger


Dublör, Oyuncu

Josef Schwaiger, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Joe Schwaiger | Joseph Schwaiger | Jo Schwaiger
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayalet Gemi
2002 Korku Dublör 5.5 84,543
2002 Dram Dublör 6.9 1,754
2001 Korku Dublör 3.4 308

Karanlık Şehir
1998 Dram Dublör 7.7 174,342

Kızılmaske
1996 Aksiyon Dublör 4.9 30,074
1995 Aksiyon Dublör 6.8 2,433

Dönüş Yok
1994 Aksiyon Dublör 6.1 17,290
1992 Aksiyon Dublör 5.9 25,574

Kahraman Kan
1989 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.5 5,551

Panter'in Dönüşü
1988 Aksiyon Dublör 4.2 298
1987 Dram Dublör 5.1 258
Dizi Altyazıları
Arrow (3,925) Vikings (2,588) The Flash (1,783) Supergirl (1,410) Doctor Who (1,023) Counterpart (922) La Casa de Papel (813) Supernatural (791) Friends (765) The Big Bang Theory (764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018