Giriş Kayıt
Richard Schwadel

Richard Schwadel


Editör, Editör, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Richard Schwadel, editör, editör, yönetmen asistanı, yapımcı.

4400 (2004), Haklı Şüphe (2014), Alone in The Dark (2005), 16 Wishes (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: R. A. Schwadel | Richard A. Schwadel | Richard Ala
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Editör 5.1 2,827
2017 Komedi Editör 5.2 180
2016 Animasyon Editorial Department 5.7 12,993
2016 Suç Editör 6.1 204

Nerede Velet Orada Hayalet 3
2016 Aile Editör 5.0 346
2016 Dram Editör 7.2 653
2015 Macera Editör 5.7 515
2015 Romantik Editör 7.1 1,893
2015 Gizem Editör 6.7 1,171
2015 Gizem Editör 7.0 765
2015 Komedi Editör 7.0 2,174
2014 Komedi Editör 5.4 3,166

Haklı Şüphe
2014 Suç Editör 5.7 17,153
2014 Komedi Editör 6.1 1,061
2013 Romantik Editör 7.0 1,415
2013 Dram Editör 7.0 1,077
2013 Dram Editör 6.9 1,824
2012 Komedi Editör 6.6 2,893
2012 Komedi Editör 6.4 2,688
2012 Dram Editör 6.1 6,815

Beni Seviyor
2011 Dram Editör 5.1 354

Oğlum Olmadan Asla
2011 Dram Editör 6.4 691
2010 Gizem Editör 5.3 152
2010 Aile Editör 5.5 10,528
2010 Komedi Editör 6.0 2,032
2009 Komedi Editör 6.2 151
2009 Komedi Editör 5.7 198
2009 Dram Editör 6.2 381
2008 Komedi Editorial Department
Editör
6.6 947
2008 Dram Editör 6.6 1,400

Ölüm Fısıltısı
2007 Suç Yönetmen Asistanı 5.7 8,564

Öldüren Miras
2006 Suç Editör 5.1 266
2006 Dram Editör 7.4 5,855
2005 Suç Editör 5.0 1,753

Bir Sosyopatın İtirafları
2005 Komedi Editör 4.9 2,543
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Editör
2.3 40,059

4400
2004 Bilim-Kurgu Editör 7.4 39,767
2002 Komedi Editör 6.2 1,723
2002 Dram Editör 5.9 362
2001 Komedi Editör 5.1 137

Özel Kurye
2000 Komedi Editör 5.1 158
1998 Aksiyon Yapımcı
Editör
6.6 1,993
1994 Komedi Editör 7.1 76
1993 Komedi Editör 5.9 86

Simpsonlar
1989 Animasyon Sesler 8.7 325,337
1986 Aile Editör 8.0 3,628
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019