Giriş Kayıt
Denise Schwab

Denise Schwab


Kameraman, Oyuncu

Denise Schwab, kameraman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Dram Oyuncu 7.9 5,087

Yaşamın Kıyısında
1999 Komedi Kameraman 6.8 58,112

200 Sigara
1999 Komedi Kameraman 5.9 13,989

Rüşvetçi
1999 Aksiyon Kameraman 6.0 16,540

Baba Yüreği
1999 Dram Kameraman 6.0 2,149
1998 Aksiyon Kameraman 6.4 1,332
1997 Suç Kameraman 8.7 79,739
Dizi Altyazıları
True Detective (7,086) Vikings (5,692) The Punisher (2,565) Shameless (2,142) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,975) Outlander (1,789) Gotham (1,391) The Blacklist (1,240) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019