Giriş Kayıt
Rich Schutte

Rich Schutte


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Rich Schutte, kameraman, görüntü yönetmeni.

(2015) Ben, Earl ve Ölen Kız (2015), (1990) Night of the Living Dead (1990), (2018) Can You Ever Forgive Me? (2018), (2017) Aftermath (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richard K. Schutte
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Kameraman 7.2 13,732
2018 Dram Kameraman 4.9 288
2017 Dram Kameraman 5.7 17,327
2016 Dram Kameraman 7.6 6,740

Mutlu Yıllar
2015 Komedi Kameraman 5.8 17,807

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Kameraman 6.0 84,176

Babalar ve Kızları
2015 Dram Kameraman 7.1 20,614

Son Şans
2015 Aksiyon Kameraman 7.4 196,402

Ben, Earl ve Ölen Kız
2015 Komedi Kameraman 7.8 110,536

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Kameraman 7.1 75,900

Foxcatcher Takımı
2014 Biyografi Kameraman 7.0 124,606
2014 Aksiyon Kameraman 7.2 3,274
2013 Aksiyon Kameraman 8.4 74,329

Kayıp Umutlar
2012 Dram Kameraman 6.6 34,309

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Kameraman 6.5 5,847
2011 Gizem Kameraman 7.0 317,725
2011 Komedi Kameraman 5.0 1,417

Aşk Sarhoşu
2010 Komedi Kameraman 6.7 165,271

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Kameraman 6.4 115,704
2009 Suç Görüntü Yönetmeni 5.2 90
2009 Korku Kameraman 3.8 1,130

Sevgililer Günü Katliamı
2009 Korku Kameraman 5.5 50,395

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Kameraman 6.6 163,925

Aşkın Yaşı Yok
2008 Komedi Kameraman 6.2 21,723

Ani Ölüm
1995 Aksiyon Kameraman 5.7 29,491

Vuruş Mesafesi
1993 Aksiyon Kameraman 5.8 37,525
1992 Komedi Kameraman 7.0 12,496
1992 Dram Kameraman 6.7 1,949
1990 Korku Kameraman 6.9 35,421
1990 Belgesel Kameraman 6.1 7
Dizi Altyazıları
True Detective (7,668) Shameless (3,747) Vikings (2,344) Inside No. 9 (1,823) Counterpart (1,350) The Blacklist (1,207) Shooter (1,135) Arrow (1,102) Gotham (982) The Flash (898)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019