Giriş Kayıt
Bragi F. Schut

Bragi F. Schut


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Bragi F. Schut, senarist, yapımcı, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Bragi Schut
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Senarist 6.4 10,968
2018 Bilim-Kurgu Senarist    
2014 Korku Senarist    
2013 Korku Senarist    
2011 Kısa Metraj Senarist 6.7 50

Cadılar Zamanı
2011 Aksiyon Senarist 5.4 84,800
2008 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
9.0 25
2005 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.3 4,956
2000 Biyografi Yapımcı 6.6 31
- Senarist    
- Aksiyon Senarist    
Dizi Altyazıları
True Detective (3,324) The Flash (2,266) Shameless (1,985) Vikings (1,914) Project Blue Book (1,632) Star Trek: Discovery (1,616) Counterpart (1,539) Inside No. 9 (1,489) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,023)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019