Giriş Kayıt
Tom Schuster

Tom Schuster


Oyuncu

Tom Schuster, oyuncu.

Ofis Çılgınlığı (1999) yapımıyla biliniyor.

Tom Schuster, 15 Aralık 2012 tarihinde (42 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 15 Aralık 2012
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Oyuncu 6.0 13,073

Ofis Çılgınlığı
1999 Komedi Oyuncu 7.8 223,851
1997 Aksiyon Oyuncu 7.2 6,807
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,592

Sapık 4
1990 Korku Oyuncu 5.5 6,424
1988 Macera Oyuncu 6.5 961

Günahkâr
1988 Korku Taşıma Bölümü 4.9 1,256
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019