Giriş Kayıt
Thomas Schumacher

Thomas Schumacher


Yapımcı, Oyuncu

Thomas Schumacher, yapımcı, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Tom Schumacher
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aslan Kral
2019 Animasyon Yapımcı    
2018 Komedi Yapımcı 3.7 811

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Yapımcı 7.2 238,834
2017 Müzikal Yapımcı 8.5 1,464
2009 Belgesel Oyuncu 7.7 2,110
2009 Belgesel Oyuncu 7.9 655
2007 Belgesel Oyuncu 7.9 5,030

Aslan Kral
1994 Animasyon Yapımcı 8.5 837,314
1990 Animasyon Yapımcı 6.9 34,061
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,674) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,850) Black Mirror (1,634) Shingeki no kyojin (1,610) The Big Bang Theory (1,509) Vikings (1,196) Swamp Thing (1,137) Breaking Bad (1,009)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019