Giriş Kayıt
Thomas Schumacher

Thomas Schumacher


Yapımcı, Oyuncu

Thomas Schumacher, yapımcı, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Tom Schumacher
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Yapımcı    
2018 Komedi Yapımcı 4.0 99

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Yapımcı 7.2 216,496
2017 Müzikal Yapımcı 8.6 1,257
2009 Belgesel Oyuncu 7.7 1,835
2009 Belgesel Oyuncu 7.9 572
2007 Belgesel Oyuncu 7.9 4,173

Aslan Kral
1994 Animasyon Yapımcı 8.5 785,540
1990 Animasyon Yapımcı 6.9 31,866
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,922) Shameless (3,833) Bodyguard (2,399) Castle Rock (2,016) The First (1,601) Fear the Walking Dead (1,523) The 100 (1,163) La Casa de Papel (1,134) Suits (987) Friends (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018