Giriş Kayıt
Michael Schultz

Michael Schultz (79)


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Michael Schultz, 10 Kasım 1938 Milwaukee, Wisconsin, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, oyuncu.

Ok (2012), Brothers & Sisters (2006), Everwood (2002), The Last Dragon (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Kasım 1938
Doğum Yeri: Milwaukee, Wisconsin, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael A. Schultz
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yönetmen 6.5 12,022
2014 Komedi Yönetmen 7.1 15,150
2014 76 Belgesel Yapımcı 7.3 573
2014 Komedi Yönetmen 6.8 8,108
2013 75 Belgesel Oyuncu 7.3 1,048

Ok
2012 Aksiyon Yönetmen 7.7 362,714
2011 Komedi Yönetmen 6.2 1,756
2011 Komedi Yönetmen 7.7 164,930
2011 Komedi Yönetmen 7.8 39,565
2009 Komedi Yönetmen 7.4 16,512
2009 Dram Yönetmen 7.6 8,777
2008 Komedi Yönetmen 7.7 8,592
2007 Aksiyon Yönetmen 8.2 117,591
2007 Dram Yönetmen 7.3 10,909
2006 Dram Yönetmen 7.3 20,017
2005 Dram Yönetmen 8.0 1,952
2004 66 Dram Yönetmen 6.9 807
2002 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.5 11,332
2000 Komedi Yönetmen 7.3 4,746
1999 Dram Yönetmen    
1998 Dram Yönetmen 7.1 65,452
1998 Dram Yönetmen 6.8 9,246

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yönetmen 6.8 26,762
1997 Suç Yönetmen 7.7 6,639
1996 58 Macera Yönetmen 7.1 314
1995 Aksiyon Yönetmen 6.6 14,588
1994 Dram Yönetmen 6.0 5,493
1992 Suç Yönetmen 7.8 3,383
1991 Dram Yönetmen 7.6 1,613
1989 Aksiyon Yönetmen 3.9 294
1987 49 Komedi Yönetmen
Yapımcı
4.8 1,617
1987 49 Macera Yönetmen    
1985 47 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.6 1,383
1985 47 Aksiyon Yönetmen 6.9 10,851
1981 43 Komedi Yönetmen 5.6 1,911
1979 41 Komedi Yönetmen 6.0 1,921
1978 40 Macera Yönetmen 4.0 5,374
1977 39 Aksiyon Yönetmen 6.2 1,025
1977 39 Komedi Yönetmen 6.4 1,027
1976 38 Komedi Yönetmen 6.0 5,501
1975 Aksiyon Yönetmen 7.0 5,971
1975 37 Komedi Yönetmen 7.3 3,612
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,702) Shameless (4,194) Bodyguard (2,583) Castle Rock (2,264) Fear the Walking Dead (1,831) The First (1,695) Suits (1,435) La Casa de Papel (1,372) The 100 (1,271) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018