Giriş Kayıt
Armand Schultz

Armand Schultz (60)


Oyuncu

Armand Schultz, 17 Mayıs 1959 Rochester, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Aramızda Casus Var (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mayıs 1959
Doğum Yeri: Rochester, New York, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 58 Biyografi Oyuncu 7.2 109,391
2017 58 Biyografi Oyuncu 6.4 1,491
2015 Suç Oyuncu 8.5 280,440

Kalbin Direnişi
2014 55 Dram Oyuncu 7.9 31,309
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 30,808
2011 Aksiyon Oyuncu 8.6 2,391
2011 Aksiyon Oyuncu 7.7 7,695

Ajan Salt
2010 51 Aksiyon Oyuncu 6.4 278,123

Kim Kiminle Nerede
2009 50 Komedi Oyuncu 7.2 67,237
2009 50 Komedi Oyuncu 6.5 9,270

Aramızda Casus Var
2008 49 Komedi Oyuncu 7.0 288,719

Mistik Olay
2008 49 Dram Oyuncu 5.0 186,905
2001 42 Fantastik Oyuncu 6.9 235,067
2001 42 Gerilim Oyuncu 6.9 305
1999 Suç Oyuncu 8.0 69,579
1994 35 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.0 1,108
1992 33 Biyografi Oyuncu 7.7 76,165
1990 Suç Oyuncu 7.7 29,343
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019