Giriş Kayıt
Jeremy Schroeder

Jeremy Schroeder


Kameraman

Jeremy Schroeder, kameraman.

Law & Order (1990), (2009) Kiralık Sevgili (2009), (2006) Griffin & Phoenix (2006), (2007) Parktaki Kız (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeremy W. Schroeder
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Kameraman 5.3 4,178

Doktor Ölüm
2010 Biyografi Kameraman 7.7 24,450
2010 Komedi Kameraman 4.7 642

Herkesin Keyfi Yerinde
2009 Macera Kameraman 7.1 55,226
2009 Suç Kameraman 4.5 1,221

Kiralık Sevgili
2009 Dram Kameraman 5.5 14,955

Dönence
2008 Komedi Kameraman 6.1 9,085
2008 Komedi Kameraman 6.4 2,921

On Emir
2007 Komedi Kameraman 5.1 15,891

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Kameraman 7.1 161,723

Parktaki Kız
2007 Dram Kameraman 6.4 3,468

Mutluluk Peşinde
2007 Komedi Kameraman 6.0 9,223
2006 Komedi Kameraman 7.1 6,922
2001 Suç Kameraman 7.2 116

Büyük Aşk Büyük Bela
1996 Komedi Kameraman 6.8 16,441
1996 Komedi Kameraman 6.7 1,609
1990 Suç Kameraman 7.7 28,429
Film Altyazıları
A Simple Favor (4,099) Venom (3,777) First Man (1,594) The Predator (1,168) Between Worlds (1,057) Mowgli (1,003) Sky Hunter (738) Lukas (680) Mission: Impossible - Fallout (675) Dans la brume (628)
Dizi Altyazıları
Arrow (4,216) Vikings (2,896) The Flash (1,942) Supergirl (1,485) Doctor Who (1,079) Counterpart (1,012) Supernatural (995) La Casa de Papel (893) The Big Bang Theory (845) Friends (842)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018