Giriş Kayıt
Stu Schreiberg

Stu Schreiberg


Yapımcı

Stu Schreiberg, yapımcı.

Doug Stanhope: No Refunds (2007), (2007) Jeff Dunham: Spark of Insanity (2007), (2006) Jeff Dunham: Arguing with Myself (2006), (2007) Gabriel Iglesias: Hot and Fluffy (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Yapımcı 6.2 68
2016 Komedi Yapımcı 7.5 231
2014 Komedi Yapımcı 7.2 609
2014 Komedi Yapımcı 7.7 664
2014 Komedi Yapımcı 6.8 2,783
2014 Animasyon Yapımcı 4.5 383
2013 Komedi Yapımcı 6.9 436
2013 Reality-TV Yapımcı 7.8 48
2012 Komedi Yapımcı 7.2 1,030
2011 Komedi Yapımcı 7.6 1,849
2011 Komedi Yapımcı 7.3 120
2011 Komedi Yapımcı 7.1 125
2009 Komedi Yapımcı 8.1 1,985
2009 Komedi Yapımcı 6.0 29
2008 Komedi Yapımcı 7.6 2,583
2008 Komedi Yapımcı 8.1 429
2007 Komedi Yapımcı
8.1 3,771
2007 Belgesel Yapımcı 8.0 2,872
2007 Belgesel Yapımcı 8.2 901
2006 Belgesel Yapımcı 7.7 652
2006 Komedi Yapımcı 8.1 3,476
2005 Game-Show Yapımcı 7.2 1,647
2002 Belgesel Yapımcı 7.3 126
2000 Macera Yapımcı 7.1 19,867
Dizi Altyazıları
True Detective (6,956) Shameless (3,346) Vikings (2,715) Inside No. 9 (1,922) Shooter (1,599) Gotham (1,472) The Umbrella Academy (1,108) The Blacklist (1,043) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019