Giriş Kayıt
Kim Schraner

Kim Schraner


Oyuncu

Kim Schraner, Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Testees (2008), Afacan Dennis'in Noel'i (2007), (2010) Testere 3D: Final (2010), (2002) Amerikan Sapığı 2 (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Testere 3D: Final
2010 Korku Oyuncu 5.6 82,577
2008 Komedi Oyuncu 6.9 2,439

Afacan Dennis'in Noel'i
2007 Komedi Oyuncu 5.0 1,623
2002 Dram Oyuncu 6.0 243

Amerikan Sapığı 2
2002 Korku Oyuncu 3.9 13,582

Söylenemeyenler
2001 Suç Oyuncu 6.7 5,891
2001 Dram Oyuncu 7.2 243
1999 Gerilim Oyuncu 6.4 620
1999 Biyografi Oyuncu 6.3 126
1995 Komedi Oyuncu 5.6 5,101
1994 Dram Oyuncu 6.2 148
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019