Giriş Kayıt
Shana Schoepke

Shana Schoepke


Kostümcü

Shana Schoepke, kostümcü.

Yatak Odasında (2001), The Guiding Light (1952), Perfume (2001), 12 Maymun (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yatak Odasında
2001 Suç Kostüm Bölümü 7.4 34,838
2001 Dram Kostüm Bölümü 3.6 763
1999 Macera Kostüm Bölümü 7.3 194,801

Gizli Noktalar
1997 Biyografi Kostüm Bölümü 6.8 31,675

12 Maymun
1995 Gizem Kostüm Bölümü 8.0 528,059
1952 Dram Kostüm Bölümü 6.5 1,303
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018