Giriş Kayıt
Shana Schoepke

Shana Schoepke


Kostümcü

Shana Schoepke, kostümcü.

Yatak Odasında (2001), The Guiding Light (1952), Perfume (2001), 12 Maymun (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yatak Odasında
2001 Suç Kostüm Bölümü 7.4 34,644
2001 Dram Kostüm Bölümü 3.6 763
1999 Macera Kostüm Bölümü 7.3 194,122

Gizli Noktalar
1997 Biyografi Kostüm Bölümü 6.8 31,530

12 Maymun
1995 Gizem Kostüm Bölümü 8.0 525,639
1952 Dram Kostüm Bölümü 6.5 1,292
Film Altyazıları
Upgrade (12,333) Tag (6,609) Deadpool 2 (6,547) Avengers: Infinity War (3,518) Skyscraper (2,663) The Endless (2,343) Adrift (2,163) Down a Dark Hall (954) Ah-ga-ssi (872) Bad Samaritan (834)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,258) La casa de papel (2,233) The 100 (2,195) Better Call Saul (2,175) Suits (1,627) Yellowstone (1,308) Black Mirror (1,189) Friends (1,158) Vikings (1,141) Westworld (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018