Giriş Kayıt
Andreas Schneuwly

Andreas Schneuwly


Kameraman

Andreas Schneuwly, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 6.9 51

Lizbon'a Gece Treni
2013 Gizem Kameraman 6.8 16,085
2006 Komedi Kameraman 6.9 108

Savaşçı Nomad
2005 Dram Kameraman 6.0 3,540

Gizli Ajanlar
2004 Suç Kameraman 5.5 4,085

Şehir Züppeleri
1991 Komedi Kameraman 6.7 43,262

Olay Yeri
1970 Suç Kameraman 7.2 2,038
Dizi Altyazıları
Vikings (9,610) Supernatural (3,921) Titans (2,122) The Gifted (1,370) The Big Bang Theory (1,221) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,032) Black Mirror (982) Peaky Blinders (936) Friends (831)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018