Giriş Kayıt
Andreas Schneuwly

Andreas Schneuwly


Kameraman

Andreas Schneuwly, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 7.2 8

Lizbon'a Gece Treni
2013 Gizem Kameraman 6.8 15,919
2006 Komedi Kameraman    

Savaşçı Nomad
2005 Dram Kameraman 6.0 3,523

Gizli Ajanlar
2004 Suç Kameraman 5.5 4,069

Şehir Züppeleri
1991 Komedi Kameraman 6.7 43,021

Olay Yeri
1970 Suç Kameraman 7.2 2,021
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018