Giriş Kayıt
Michael Schneider

Michael Schneider


Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Michael Schneider, yönetmen, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yönetmen 6.8 28
2014 Suç Yönetmen 6.8 39
2012 Suç Yönetmen 6.7 67
2009 Suç Yönetmen 5.9 105
2009 Suç Yönetmen 7.0 25
2006 Suç Yönetmen 6.5 64
2003 Suç Yönetmen 5.2 117
1998 Aksiyon Yönetmen 5.4 556

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 4,457
1995 Suç Yönetmen 7.5 235
1977 Suç Yönetmen 6.3 523
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019