Giriş Kayıt
Eliza Schneider

Eliza Schneider (41)


Oyuncu

Eliza Schneider, 03 Şubat 1978 doğumlu oyuncu.

South Park (1997), (2009) Assassin's Creed II (2009), (2012) Assassin's Creed III (2012), (2012) Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Şubat 1978
Diğer Bir İsmi: Blue Girl | Eliza Jane Schneider
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 9.6 40,870
2013 Aksiyon Oyuncu 7.9 2,915
2013 Aksiyon Oyuncu 9.8 37,604
2012 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
8.1 12,832
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 2,634
2012 34 Animasyon Oyuncu 1.8 7,847
2012 Oyuncu 8.0 587
2011 Aksiyon Oyuncu 8.3 9,881
2011 Aksiyon Oyuncu 8.1 4,636
2011 33 Dram Oyuncu 4.9 2,087
2010 Aksiyon Oyuncu 8.8 9,066
2009 Aksiyon Oyuncu 8.0 856
2009 Aksiyon Oyuncu 9.1 17,442
2009 Aksiyon Oyuncu 9.1 6,333
2008 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,492
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,721

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 25 Animasyon Çeşitli 8.1 851,589

Kadınlar Ne İster?
2000 22 Komedi Çeşitli 6.4 178,575
1999 21 Komedi Oyuncu 5.6 112
1997 Animasyon Oyuncu 8.7 295,441
Dizi Altyazıları
True Detective (4,782) Shameless (3,748) Vikings (2,116) Inside No. 9 (1,656) Counterpart (1,492) Project Blue Book (1,342) The Blacklist (1,208) Arrow (1,186) The Flash (1,163) Friends (775)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019