Giriş Kayıt
Christoph Schneider

Christoph Schneider (52)


Oyuncu

Christoph Schneider, 11 Mayıs 1966 Berlin, Almanya doğumlu oyuncu.

Yeni Nesil Ajan (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Mayıs 1966
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Diğer Bir İsmi: Rammstein
Takma İsmi: Doom
Burcu: Boğa
Boyu: 1.95 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 50 Müzik Oyuncu 7.6 1,231
2015 49 Belgesel Oyuncu 8.2 773

Yeni Nesil Ajan
2002 36 Aksiyon Oyuncu 5.9 164,426
2001 35 Belgesel Oyuncu 9.1 1,587
1999 33 Dram Oyuncu 5.8 4,028
Dizi Altyazıları
True Detective (3,346) The Flash (2,281) Shameless (1,991) Vikings (1,957) Project Blue Book (1,638) Star Trek: Discovery (1,628) Counterpart (1,541) Inside No. 9 (1,511) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,029)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019