Giriş Kayıt
Andre Schmidt

Andre Schmidt


Sesler

Andre Schmidt, sesler.

Doktor Jivago (2002), Stuart: A Life Backwards (2007), (2010) Zoraki Kral (2010), (2011) Black Mirror (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: André Schmidt
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Sesler 6.3 2,247
2011 Dram Sesler 8.9 262,871
2010 Aksiyon Sesler 8.3 25,613

Zoraki Kral
2010 Biyografi Sesler 8.0 576,038
2009 Dram Sesler 6.5 4,803

Lanet Takım
2009 Biyografi Sesler 7.6 37,203
2008 Suç Sesler 7.9 10,401
2007 Dram Sesler 8.3 7,597

Kefaret
2007 Dram Sesler 7.8 221,603
2007 Dram Sesler 7.9 7,536
2006 Komedi Sesler 6.6 1,861

Aşk ve Gurur
2005 Dram Sesler 7.8 223,411
2005 Macera Sesler 5.4 427
2005 Suç Sesler 7.1 101

Venedik Taciri
2004 Dram Sesler 7.1 32,446

İstiridye Avcısı
2004 Komedi Sesler 6.6 1,165

Kardeşlerin Aşkı
2004 Komedi Sesler 6.5 1,027
2003 Dram Sesler 7.7 1,606
2003 Komedi Sesler 7.8 602

Doktor Jivago
2002 Dram Sesler 7.5 4,552
2002 Komedi Sesler 6.6 439
2002 Komedi Sesler 5.5 1,751
2001 Dram Sesler 6.5 687
2000 Dram Sesler 7.6 170
1997 Komedi Sesler 6.4 1,208
1997 Komedi Sesler 6.5 2,981
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018