Giriş Kayıt
Scott Schirle

Scott Schirle


Müzisyen

Scott Schirle, müzisyen.

Chuck (2007), Grimm (2011), The O.C. 2 (2003), Hart of Dixie (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Scott A. Schirle
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Müzik 6.7 3,592
2017 Dram Müzik 7.1 13,165
2016 Komedi Müzik 7.8 22,952
2016 Suç Müzik 5.4 13,038
2016 Dram Müzik 7.6 10,865
2015 Aile Müzik 8.0 1,519
2014 Aksiyon Müzik 7.2 7,787
2014 Belgesel Müzik 8.5 728
2013 Dram Müzik 6.2 4,280
2013 Dram Müzik 5.9 1,004
2011 Dram Müzik 7.8 100,738
2011 Komedi Müzik 7.7 40,449
2010 Dram Müzik 7.0 1,247
2010 Dram Müzik 6.2 889

Müşteri Listesi
2010 Dram Müzik 5.8 6,130

Gebelik Anlaşması
2010 Biyografi Müzik 5.0 1,863

Yolda Bir Çatal
2010 Komedi Müzik 6.1 1,042
2009 Komedi Müzik 5.2 309

Maviliklere Doğru 2: Kayalık
2009 Aksiyon Müzik 4.7 4,361

Bunlar Nasıl Sarışın?
2009 Komedi Müzik 3.8 4,478
2009 Animasyon Müzik 7.3 16,408
2009 Komedi Müzik 6.1 12,013
2009 Aksiyon Müzik 7.2 2,872
2008 Aile Müzik 5.6 1,673
2008 Animasyon Müzik 7.3 18,675

Bunu Resmet
2008 Komedi Müzik 5.4 9,253
2008 Animasyon Müzik 7.3 21,820
2008 Komedi Müzik 5.6 3,133

Kara Şimşek
2008 Gizem Müzik 6.0 7,386
2008 Dram Müzik 8.3 14,274
2007 Animasyon Müzik 7.7 31,494
2007 Aksiyon Müzik 8.2 119,196

Hız Tutkusu
2007 Aksiyon Müzik 4.0 8,344
2006 Suç Müzik 7.5 1,053
2004 Dram Müzik 8.4 23,738
2003 Komedi Müzik 5.0 659

Sangay Şövalyeleri
2003 Aksiyon Müzik 6.2 92,937

The O.C. 2
2003 Komedi Müzik 7.5 74,321
2003 Komedi Müzik 6.0 2,035
2002 Komedi Müzik 8.3 1,696
2001 Macera Müzik 5.0 429

Yedi Kız Arkadaşım
1999 Komedi Müzik 5.9 1,064
1999 Animasyon Müzik 8.5 191,471
1998 Komedi Müzik 7.0 3,471

Ortak
1996 Komedi Müzik 6.1 6,965
1996 Komedi Müzik 2.9 21,383
Dizi Altyazıları
True Detective (4,750) Shameless (3,738) Vikings (2,101) Inside No. 9 (1,650) Counterpart (1,491) Project Blue Book (1,334) The Blacklist (1,208) Arrow (1,184) The Flash (1,146) This Is Us (763)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019