Giriş Kayıt
Tom Schilling

Tom Schilling (37)


Oyuncu, Yapımcı, Görüntü Yönetmeni

Tom Schilling, 10 Şubat 1982 Berlin, Almanya doğumlu oyuncu, yapımcı, görüntü yönetmeni.

Ben Kimim? (2014), Unsere Mütter, unsere Väter (2013), Eyvah (2012), Çöküşten Önce (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Şubat 1982
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Burcu: Kova
Boyu: 1.7 m
8.7 (7 Oy)
  • Currently 174.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Asla Gözlerini Kaçırma
2018 36 Dram Oyuncu 7.6 1,836
2017 Dram Oyuncu 7.4 1,459
2016 Suç Oyuncu 7.0 604

Altınlı Kadın
2015 33 Dram Oyuncu 7.3 47,653

Ben Kimim?
2014 32 Gerilim Oyuncu 7.6 39,136

Aşk Uğruna
2014 32 Dram Oyuncu 7.0 19,269

Aşkı Bulunca
2014 32 Komedi Oyuncu 5.7 1,444
2013 Dram Oyuncu 7.4 703
2013 31 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.0 487
2013 Dram Oyuncu 8.5 21,036
2012 30 Biyografi Oyuncu 6.1 671

Eyvah
2012 30 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.4 13,463
2010 Dram Oyuncu 5.0 137
2009 27 Komedi 6.7 1,761

Sevecen Parazitler
2009 27 Dram Oyuncu 6.3 125

Kavgam: Adolf Hitler
2009 27 Komedi Oyuncu 5.2 680

Bir Terör Filmi
2008 26 Aksiyon Oyuncu 7.4 33,235
2007 25 Komedi Oyuncu 5.3 1,197
2007 25 Komedi Oyuncu 5.4 592

Temel Parçacıklar
2006 24 Dram Oyuncu 6.6 7,548

İçimdeki Düşman
2006 24 Dram Oyuncu 6.3 841
2006 24 Komedi Oyuncu 6.7 876

Çöküşten Önce
2004 22 Dram Oyuncu 7.4 13,143

Agnes ve Kardeşleri
2004 22 Komedi Oyuncu 6.7 1,633
2004 22 Dram Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
4.7 203
2002 20 Dram Oyuncu 7.4 27
2000 18 Dram Oyuncu 6.6 3,755

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,074
Dizi Altyazıları
True Detective (3,324) The Flash (2,266) Shameless (1,985) Vikings (1,914) Project Blue Book (1,632) Star Trek: Discovery (1,616) Counterpart (1,539) Inside No. 9 (1,489) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,023)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019