Giriş Kayıt
John Schiappa

John Schiappa


Oyuncu

John Schiappa, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.5 6,360

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 Komedi Oyuncu 5.7 25,265
2001 Korku Oyuncu 6.9 508

Muhteşem Bartok
1999 Animasyon Oyuncu 6.2 2,077
1999 Aksiyon Oyuncu 7.9 8,277
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,631
Dizi Altyazıları
True Detective (7,086) Vikings (5,692) The Punisher (2,565) Shameless (2,142) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,975) Outlander (1,789) Gotham (1,391) The Blacklist (1,240) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019