Giriş Kayıt
Jon C. Scheide

Jon C. Scheide


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yönetmen

Jon C. Scheide, yönetmen asistanı, yapımcı, yönetmen.

İftiranın Bedeli (1996), Richard'ı Ararken (1996), XOXO (2016), 8 Seconds (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jon Scheide
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Yönetmen Asistanı 6.1 14,890
2016 Dram Yönetmen Asistanı 6.0 674

Gerçeğin İki Yüzü
2016 Dram Yönetmen Asistanı 4.8 3,535
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 339
2016 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.6 735
2016 Dram Yönetmen Asistanı 5.3 5,785
2014 Dram Yönetmen Asistanı
Yapımcı
6.2 24
2013 Dram Yapım Yöneticisi 5.2 1,778
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.1 563
2010 Dram Yapımcı
Yönetmen Asistanı
7.9 90

Dehşet Ormanı
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.8 1,508

Dehşet Odası
2007 Suç Yönetmen Asistanı 4.7 21,717
2004 Game-Show Yönetmen Asistanı 5.5 4,811

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.0 24,450

11 Eylül
2002 Dram Yapımcı 7.0 5,174

Gül Tekniği
2002 Suç Yönetmen 3.9 145
2001 Aksiyon Çeşitli 7.6 12,616

Söz
2001 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 48,600
2000 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.6 31

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.9 142,096

Okulda
1999 Dram Yönetmen Asistanı 6.0 3,311

Ateş Altında
1997 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.0 15,275

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 71,593

Richard'ı Ararken
1996 Belgesel Yönetmen Asistanı 7.4 7,527

İftiranın Bedeli
1996 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.4 17,227
1994 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.5 4,240

Son Kahraman
1993 Aksiyon Çeşitli 6.3 121,441

Kaçacak Yer Yok
1993 Aksiyon Çeşitli 5.6 19,721
1992 Komedi Çeşitli 5.6 288

Son Mohikan
1992 Aksiyon Çeşitli 7.8 132,467
1991 Aksiyon Çeşitli 5.9 10,511

Alışveriş Manzaraları
1991 Komedi Çeşitli 5.3 4,307
Dizi Altyazıları
Vikings (9,579) Supernatural (3,915) Titans (2,106) The Gifted (1,361) The Big Bang Theory (1,212) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,021) Black Mirror (975) Peaky Blinders (921) Friends (815)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018