Giriş Kayıt
Alec Schechter

Alec Schechter


Kameraman, Yapımcı

Alec Schechter, kameraman, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Belgesel Çeşitli 7.3 1,346
1998 Yapımcı 8.3 19

Kuş Kafesi
1996 Komedi Çeşitli 7.0 70,064
1994 Suç Kameraman 4.3 270
1993 Komedi Kameraman 5.8 82
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,299) Supernatural (3,264) Shameless (2,543) The Flash (2,270) Better Call Saul (2,146) The Big Bang Theory (2,006) Arrow (1,712) La Casa de Papel (1,156) Manifest (1,057) Black Mirror (943)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018