Giriş Kayıt
Erik Schaper

Erik Schaper


Makyaj, Özel Efekt

Erik Schaper, makyaj, Özel efekt.

Vampire's Kiss (1988), Article 99 (1992), (1990) Çocuk Oyunu 2 (1990), (1992) Eyvah Çocuk Büyüdü (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Erik D. Schaper
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Özel Efekt 7.0 83,578
2003 Macera Makyaj 5.9 3,867
2001 Komedi Özel Efekt 8.7 106,132

Çılgınlar Ve Sevgililer
2000 Komedi Özel Efekt 5.5 126,004

Bordello'nun Kanı
1996 Korku Çeşitli 5.3 11,838
1995 Fantastik Çeşitli 4.4 2,004

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Çeşitli 6.1 101,635
1995 Korku Makyaj 4.0 5,371

Şeytan'ın Şovalyesi
1995 Komedi Özel Efekt
Çeşitli
6.7 18,698
1993 Komedi Çeşitli 5.1 3,064

Eyvah Çocuk Büyüdü
1992 Macera Makyaj 4.8 36,156
1992 Dram Makyaj 6.1 2,480

Çocuk Oyunu 2
1990 Korku Makyaj 5.8 37,563
1989 Komedi Makyaj 3.7 1,602
1989 Komedi Özel Efekt 6.2 9,648

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Çeşitli 8.0 18,181
1988 Komedi Makyaj 5.9 11,209
1988 Korku Makyaj 3.6 209
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,808) Shameless (3,861) Castle Rock (2,869) Bodyguard (2,631) The First (1,832) La Casa de Papel (1,418) Fear the Walking Dead (1,282) The 100 (1,261) A Discovery of Witches (1,076) Friends (1,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018