Giriş Kayıt
Erik Schaper

Erik Schaper


Makyaj, Özel Efekt

Erik Schaper, makyaj, Özel efekt.

Vampire's Kiss (1988), Article 99 (1992), (1990) Çocuk Oyunu 2 (1990), (1992) Eyvah Çocuk Büyüdü (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Erik D. Schaper
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Özel Efekt 7.0 84,505
2003 Macera Makyaj 5.9 4,134
2001 Komedi Özel Efekt 8.7 107,058

Çılgınlar Ve Sevgililer
2000 Komedi Özel Efekt 5.5 126,531

Bordello'nun Kanı
1996 Korku Çeşitli 5.3 11,961
1995 Fantastik Çeşitli 4.4 2,030

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Çeşitli 6.1 102,860
1995 Korku Makyaj 4.1 6,004

Şeytan'ın Şovalyesi
1995 Komedi Özel Efekt
Çeşitli
6.7 18,901
1993 Komedi Çeşitli 5.1 3,447

Eyvah Çocuk Büyüdü
1992 Macera Makyaj 4.8 36,431
1992 Dram Makyaj 6.1 2,681

Çocuk Oyunu 2
1990 Korku Makyaj 5.8 38,092
1989 Komedi Makyaj 3.7 1,690
1989 Komedi Özel Efekt 6.3 11,435

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Çeşitli 8.0 18,408
1988 Komedi Makyaj 5.9 11,579
1988 Korku Makyaj 3.9 285
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018