Giriş Kayıt
Erik Schaper

Erik Schaper


Makyaj, Özel Efekt

Erik Schaper, makyaj, Özel efekt.

Vampire's Kiss (1988), Article 99 (1992), (1990) Çocuk Oyunu 2 (1990), (1992) Eyvah Çocuk Büyüdü (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Erik D. Schaper
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Özel Efekt 7.0 85,444
2003 Macera Makyaj 5.9 4,190
2001 Komedi Özel Efekt 8.7 108,216

Çılgınlar Ve Sevgililer
2000 Komedi Özel Efekt 5.5 127,227

Bordello'nun Kanı
1996 Korku Çeşitli 5.3 12,073
1995 Fantastik Çeşitli 4.5 2,046

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Çeşitli 6.1 104,135
1995 Korku Makyaj 4.1 6,078

Şeytan'ın Şovalyesi
1995 Komedi Özel Efekt
Çeşitli
6.7 19,060
1993 Komedi Çeşitli 5.1 3,512

Eyvah Çocuk Büyüdü
1992 Macera Makyaj 4.8 36,856
1992 Dram Makyaj 6.1 2,713

Çocuk Oyunu 2
1990 Korku Makyaj 5.8 38,555
1989 Komedi Makyaj 3.8 1,696
1989 Komedi Özel Efekt 6.3 11,613

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Çeşitli 8.0 18,720
1988 Komedi Makyaj 5.9 11,818
1988 Korku Makyaj 3.9 296
Dizi Altyazıları
Vikings (12,066) The Punisher (5,673) True Detective (3,791) The Big Bang Theory (3,188) Supernatural (3,166) Luther (2,499) Gotham (2,251) The Blacklist (1,773) Star Trek: Discovery (1,663) Project Blue Book (1,615)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019