Giriş Kayıt
Simon Schama

Simon Schama (74)


Oyuncu, Senarist

Simon Michael Schama, 13 Şubat 1945 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, senarist.

A History of Britain (2002) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Simon Michael Schama
Doğum Tarihi: 13 Şubat 1945
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Professor Simon Schama
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Senarist
Oyuncu
7.6 296
2016 71 Belgesel 7.6 186
2013 Belgesel Oyuncu
Senarist
7.0 214
2013 68 Tarihi Oyuncu 6.5 10
2008 Belgesel Oyuncu
Senarist
7.1 88
2006 Tarihi Oyuncu
Senarist
8.6 876
2005 Komedi Oyuncu 8.5 36,296
2002 Belgesel Oyuncu
Senarist
8.3 716
Dizi Altyazıları
True Detective (4,750) Shameless (3,738) Vikings (2,101) Inside No. 9 (1,650) Counterpart (1,491) Project Blue Book (1,334) The Blacklist (1,208) Arrow (1,184) The Flash (1,146) This Is Us (763)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019