Giriş Kayıt
Lee Schall

Lee Schall


Oyuncu

Lee Schall, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 5.4 18
2015 Komedi Oyuncu 7.9 1,575
2014 Komedi Oyuncu 6.9 4,384
2012 Korku Oyuncu 2.8 450
2011 Romantik Oyuncu 3.6 89
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,437) American Gods (2,756) This Is Us (2,753) Gotham (2,149) Into the Badlands (2,024) Vikings (1,418) Star Trek: Discovery (1,236) The Flash (1,165) The Blacklist (1,069) The Big Bang Theory (767)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019