Giriş Kayıt
Perry Schaffer

Perry Schaffer


Editör

Perry Schaffer, editör.

Änglagård (1992), Güneşin Altında (1998), Änglagård - Andra sommaren (1994), Se upp för dårarna (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Editör 4.1 192
2008 Dram Editör 2.5 514
2007 Komedi Editör 5.1 1,748
2006 Komedi Editör 5.2 1,302
2003 Dram Editör 4.7 877
2001 Dram Editör 4.9 1,809

Güneşin Altında
1998 Dram Editör 6.8 2,156
1994 Komedi Editör 5.3 1,875
1992 Komedi Editör 6.4 3,999
1989 Aile Editör 8.2 729
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,508) Into the Badlands (2,613) The Flash (2,189) American Gods (1,880) Arrow (1,515) Vikings (1,363) The Big Bang Theory (1,277) Gotham (1,205) The Blacklist (1,167) Supernatural (1,068)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019