Giriş Kayıt
Joshua Schaefer

Joshua Schaefer


Oyuncu

Joshua Schaefer, oyuncu.

Eight Days a Week (1997), (1993) Vahşi Yürek (1993), (1993) A Home of Our Own (1993), (1996) Johns (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Josh Schaefer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Komedi Oyuncu 6.3 2,629
1996 Dram Oyuncu 6.3 1,506

Gerçek Suç
1995 Suç Oyuncu    
1994 Komedi Oyuncu 6.9 2,631
1993 Biyografi Oyuncu
Çeşitli
7.0 2,307

Vahşi Yürek
1993 Dram Oyuncu 6.8 11,276
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,278) The Sinner (2,033) La Casa de Papel (1,351) Castle Rock (1,344) Shameless (1,303) A Discovery of Witches (1,262) Suits (1,206) Bodyguard (1,185) The 100 (1,182) Fear the Walking Dead (920)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018