Giriş Kayıt
Joshua Schaefer

Joshua Schaefer


Oyuncu

Joshua Schaefer, oyuncu.

Eight Days a Week (1997), Gerçek Suç (1995), (1993) Vahşi Yürek (1993), (1993) A Home of Our Own (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Josh Schaefer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Komedi Oyuncu 6.3 2,759
1996 Dram Oyuncu 6.3 1,575

Gerçek Suç
1995 Suç Oyuncu 5.3 1,944
1994 Komedi Oyuncu 6.8 2,842
1993 Biyografi Oyuncu
Çeşitli
7.1 2,544

Vahşi Yürek
1993 Dram Oyuncu 6.8 11,386
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018