Giriş Kayıt
Cássio Scapin

Cássio Scapin (54)


Oyuncu

Cássio Scapin, 11 Aralık 1964 São Paulo, São Paulo, Brezilya doğumlu oyuncu.

Caminhos do Coração (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Aralık 1964
Doğum Yeri: São Paulo, São Paulo, Brezilya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 48 Biyografi Oyuncu 7.4 818
2008 Aksiyon Oyuncu 3.8 210
2007 Dram Oyuncu 4.6 234
2006 Biyografi Oyuncu 7.1 26
2005 Dram Oyuncu 6.3 62
2001 Komedi Oyuncu 6.3 128
Dizi Altyazıları
True Detective (3,503) The Flash (2,408) Shameless (2,094) Vikings (2,093) Star Trek: Discovery (1,756) Project Blue Book (1,677) Counterpart (1,596) Inside No. 9 (1,586) This Is Us (1,178) The Big Bang Theory (1,081)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019