Giriş Kayıt
Tim Scanlon

Tim Scanlon


Oyuncu, Dublör, Sanat Bölümü

Timothy John Scanlon, oyuncu, dublör, sanat bölümü.

Hollywood TV Cops: Home Invaders (2014) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Timothy John Scanlon
Diğer Bir İsmi: Timothy Scanlon
Takma İsmi: Scanny
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 3.6 3,473
2015 Korku Oyuncu 5.1 2,041
2015 Aksiyon Oyuncu 5.5 212
2014 Aksiyon Oyuncu 3.5 1,344
2014 Komedi Oyuncu 4.3 961
2012 Suç Oyuncu 7.6 207
2011 Suç Oyuncu 5.5 191
2011 Komedi Oyuncu 7.3 5,572
2009 Dram Oyuncu 4.3 171
2008 Suç Oyuncu 8.1 150,094
2002 Aksiyon Çeşitli 6.2 35
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 967
1994 Aksiyon Oyuncu
Dublör
3.5 941
1994 Aksiyon Oyuncu 5.8 334
1994 Aksiyon Oyuncu
Dublör
3.9 45
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019