Giriş Kayıt
Paolo Maria Scalondro

Paolo Maria Scalondro (66)


Oyuncu

Paolo Maria Scalondro, 06 Ekim 1952 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

Uykusuz (2001), New York 2019 (1983), (2015) Suburra (2015), (2002) Paz! (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Ekim 1952
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: Paolo M. Scalondro | Paolo Scalondro | Vincent Sca
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 63 Suç Oyuncu 7.4 13,384
2006 54 Biyografi Oyuncu    
2002 50 Komedi Oyuncu 6.7 727

Uykusuz
2001 49 Gizem Oyuncu 6.3 5,071
1995 43 Aksiyon Oyuncu 5.9 764
1986 34 Suç Oyuncu 7.2 261
1985 33 Biyografi Oyuncu    

New York 2019
1983 31 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,893
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,203) The Sinner (2,003) Castle Rock (1,328) La Casa de Papel (1,320) Shameless (1,273) A Discovery of Witches (1,234) Suits (1,191) Bodyguard (1,169) The 100 (1,146) Fear the Walking Dead (909)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018