Giriş Kayıt
Paolo Maria Scalondro

Paolo Maria Scalondro (66)


Oyuncu

Paolo Maria Scalondro, 06 Ekim 1952 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

Uykusuz (2001), New York 2019 (1983), (2015) Suburra (2015), (2002) Paz! (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Ekim 1952
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: Paolo M. Scalondro | Paolo Scalondro | Vincent Sca
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 63 Suç Oyuncu 7.4 14,105
2006 Komedi Oyuncu 8.1 112
2006 54 Biyografi Oyuncu 6.6 834
2005 Komedi Oyuncu 7.5 59
2005 Gizem Oyuncu 7.0 295
2004 Dram Oyuncu 5.5 13
2002 50 Komedi Oyuncu 6.7 832

Uykusuz
2001 49 Gizem Oyuncu 6.3 5,719
2000 Aksiyon Oyuncu 6.1 229
1999 Oyuncu 6.3 119
1998 Oyuncu 5.7 359
1995 43 Aksiyon Oyuncu 5.9 879
1993 Oyuncu 7.2 45
1986 34 Suç Oyuncu 7.1 314
1985 33 Biyografi Oyuncu 6.4 332

New York 2019
1983 31 Aksiyon Oyuncu 5.7 2,384
Dizi Altyazıları
True Detective (7,400) Vikings (3,846) Shameless (2,666) The Punisher (1,516) The Flash (1,484) Arrow (1,376) Outlander (1,369) The Big Bang Theory (1,326) Supernatural (1,150) Black Mirror (1,122)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019