Giriş Kayıt
Paolo Maria Scalondro

Paolo Maria Scalondro (66)


Oyuncu

Paolo Maria Scalondro, 06 Ekim 1952 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

Uykusuz (2001), New York 2019 (1983), (2015) Suburra (2015), (2002) Paz! (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Ekim 1952
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: Paolo M. Scalondro | Paolo Scalondro | Vincent Sca
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 63 Suç Oyuncu 7.4 13,713
2006 54 Biyografi Oyuncu 6.6 826
2005 Komedi Oyuncu 7.4 58
2002 50 Komedi Oyuncu 6.7 821

Uykusuz
2001 49 Gizem Oyuncu 6.3 5,652
1999 Oyuncu 6.3 119
1998 Oyuncu 5.7 352
1995 43 Aksiyon Oyuncu 5.9 866
1993 Oyuncu 7.2 43
1986 34 Suç Oyuncu 7.1 309
1985 33 Biyografi Oyuncu 6.4 329

New York 2019
1983 31 Aksiyon Oyuncu 5.7 2,331
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,998) Arrow (1,620) Outlander (1,269) Supernatural (1,112) Better Call Saul (944) La Casa de Papel (914) Titans (905) The Last Ship (892) Doctor Who (815) Kidding (656)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018