Giriş Kayıt
Danny Scalf

Danny Scalf (65)


Oyuncu, Dublör

Daniel Bruce Scalf, 29 Aralık 1953 Oakland, California, ABD doğumlu oyuncu, dublör.

Fırtınalı Aşk (1999) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Daniel Bruce Scalf
Doğum Tarihi: 29 Aralık 1953
Doğum Yeri: Oakland, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Captain Danny Scalf U.S. Army Ret. | Captain U.S.
Takma İsmi: The Next Brigham Young
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 48 Suç Dublör 6.8 234,074

Yedek Oyuncular
2000 47 Komedi Oyuncu 6.5 53,653
2000 47 Komedi Oyuncu 5.1 11,193

Fırtınalı Aşk
1999 46 Komedi Oyuncu 5.4 29,977

Derin Darbe
1998 45 Aksiyon Dublör 6.2 149,798
1997 44 Aksiyon Oyuncu 4.9 4,153
Dizi Altyazıları
True Detective (7,413) Shameless (3,562) Vikings (2,950) Inside No. 9 (2,091) Shooter (1,678) Gotham (1,550) The Blacklist (1,179) The Umbrella Academy (1,155) Arrow (971) Star Trek: Discovery (947)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019