Giriş Kayıt
Nejat Saydam

Nejat Saydam (71)


Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Nejat Saydam, 01 Ocak 1929 Istanbul, Türkiye doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu, yapım yöneticisi.

Dinmeyen Sizi (1972) yapımıyla biliniyor.

Nejat Saydam, 25 Ekim 2000 tarihinde (71 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1929
Ölüm Tarihi: 25 Ekim 2000
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Senarist 5.2 11
2006 Komedi Senarist 4.7 12
1987 58 Yönetmen
Senarist
   
1977 48 Macera Yönetmen 6.5 140
1977 48 Macera Yönetmen
Senarist
4.1 8
1976 47 Komedi Yapım Yöneticisi 9.0 19,177
1976 47 Dram Senarist
Yönetmen
5.4 30
1975 46 Bilim-Kurgu Yönetmen
Senarist
5.6 69
1975 46 Dram Yönetmen
Senarist
5.8 25
1974 45 Komedi Yönetmen 6.7 133
1974 45 Dram Yönetmen 7.5 44
1974 45 Komedi Yönetmen
Senarist
5.9 98
1973 44 Dram Yönetmen 6.9 135
1973 44 Dram Yönetmen 7.3 49
1973 44 Dram Yönetmen 6.3 66
1972 43 Romantik Yönetmen 5.7 56
1972 43 Romantik Yönetmen 6.8 120
1972 43 Romantik Senarist
Yönetmen
5.9 52
1972 43 Dram Yönetmen
Senarist
5.3 27
1971 42 Romantik Yönetmen
Senarist
5.8 55
1971 42 Dram Yönetmen 5.2 106
1970 41 Dram Yönetmen 5.9 92
1970 41 Romantik Yönetmen
Senarist
5.4 63
1970 41 Macera Yönetmen
Senarist
6.8 9
1970 41 Romantik Yönetmen
Senarist
5.8 18
1969 40 Romantik Yönetmen
Senarist
6.2 102
1969 40 Dram Senarist
Yönetmen
6.1 71
1969 40 Romantik Yönetmen 6.3 270
1969 40 Romantik Yönetmen
Senarist
6.2 102
1969 40 Romantik Yönetmen
Senarist
6.0 22
1969 40 Dram Yönetmen 4.6 10
1968 39 Dram Yönetmen    
1968 39 Dram Senarist
Yönetmen
6.4 109
1968 39 Romantik Yönetmen 4.6 31
1968 39 Romantik Yönetmen 4.8 59
1968 39 Dram Yönetmen 7.4 7
1968 39 Dram Yönetmen
Senarist
6.8 85
1968 39 Dram Yönetmen
Senarist
   
1967 38 Dram Yönetmen
Senarist
7.0 60
1967 38 Romantik Yönetmen
Senarist
4.1 39
1967 38 Macera Yönetmen    
1966 37 Macera Yönetmen
Senarist
5.9 23
1966 37 Romantik Yönetmen
Senarist
5.9 18
1966 37 Komedi Yönetmen 5.4 16
1966 37 Dram Yönetmen
Senarist
5.6 8
1966 37 Dram Yönetmen
Senarist
4.1 10
1966 37 Dram Yönetmen
Senarist
   
1966 37 Macera Yönetmen
Senarist
5.2 53
1966 37 Macera Yönetmen
Senarist
5.6 32
1965 36 Romantik Senarist
Yönetmen
6.7 18
1965 36 Romantik Yönetmen 5.7 19
1965 36 Komedi Yönetmen
Senarist
5.4 35
1965 36 Macera Yönetmen
Senarist
6.2 9
1965 36 Komedi Yönetmen
Senarist
5.8 74
1965 36 Dram Yönetmen    
1965 36 Suç Yönetmen    
1965 36 Macera Yönetmen
Senarist
   
1965 36 Dram Yönetmen
Senarist
   
1964 35 Komedi Senarist
Yönetmen
5.6 32
1964 35 Dram Yönetmen    
1964 35 Komedi Yönetmen 4.9 24
1964 35 Oyuncu    
1964 35 Suç Yönetmen    
1964 35 Komedi Yönetmen
Senarist
5.2 16
1964 35 Romantik Yönetmen
Senarist
6.8 20
1963 34 Komedi Yönetmen 5.5 61
1963 34 Dram Yönetmen
Senarist
7.6 54
1963 34 Komedi Yönetmen
Senarist
5.2 11
1963 34 Komedi Yönetmen 4.9 7
1963 34 Komedi Yönetmen
Senarist
5.4 25
1963 34 Romantik Yönetmen    
1963 34 Dram Yönetmen 6.2 14
1963 34 Romantik Yönetmen 6.5 11
1962 33 Romantik Yönetmen
Senarist
4.8 12
1962 33 Dram Senarist
Yönetmen
6.4 16
1962 33 Macera Yönetmen    
1962 33 Dram Yönetmen    
1962 33 Romantik Yönetmen 6.3 12
1962 33 Romantik Yönetmen    
1962 33 Komedi Yönetmen 5.7 41
1962 33 Komedi Yönetmen 5.8 66
1962 33 Komedi Yönetmen
Senarist
5.7 43
1962 33 Komedi Senarist
Yönetmen
5.8 89
1961 32 Romantik Yönetmen
Senarist
5.2 12
1961 32 Dram Yönetmen 6.5 12
1961 32 Dram Yönetmen    
1961 32 Dram Yönetmen    
1961 32 Dram Yönetmen
Senarist
4.5 24
1961 32 Komedi Yönetmen
Senarist
5.7 78
1961 32 Dram Senarist    
1960 31 Macera Oyuncu 5.3 22
1960 31 Dram Senarist    
1960 31 Dram Yönetmen    
1960 31 Dram Yönetmen
Senarist
5.0 6
1959 30 Dram Yönetmen
Senarist
2.2 6
1959 30 Dram Yönetmen    
1959 30 Dram Yönetmen    
1959 30 Dram Senarist
Yönetmen
7.6 13
1958 29 Dram Senarist 5.3 9
1958 29 Dram Yönetmen
Senarist
   
1958 29 Romantik Yönetmen
Senarist
   
1958 29 Dram Yönetmen
Senarist
   
1958 29 Romantik Yönetmen    
1957 28 Dram Yönetmen
Senarist
7.1 20
1956 27 Dram Senarist    
1955 26 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 29
1954 25 Macera Oyuncu    
1953 24 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,965) Black Mirror (1,990) The 100 (1,912) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,785) Swamp Thing (1,743) Big Little Lies (1,725) The Big Bang Theory (1,594) Shingeki no kyojin (1,461)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019