Giriş Kayıt
John Saxon

John Saxon (86)


Oyuncu

Carmine Orrico, 05 Ağustos 1936 Brooklyn, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

1967 yılının Ocak ayında Mary Ann Saxon ile evlendi. 12 yılın ardından 1979 yılının Aralık ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Elm Sokağında Kabus (1984), Ejder Kalesi (1973), Kara Noel (1974), Ölümün Sesi (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Carmine Orrico
Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1936
Doğum Yeri: Brooklyn, New York City, New York, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
8.0 (5 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 76 Belgesel Oyuncu 7.6 432

Ben Bruce Lee'yim.
2012 76 Belgesel Oyuncu 7.4 3,849
2011 75 Komedi Oyuncu 6.4 12
2010 74 Belgesel Oyuncu 7.7 1,292
2010 Belgesel Oyuncu 8.6 4,895
2009 73 Belgesel Oyuncu 7.7 586
2009 73 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.8 994
2008 72 Belgesel Oyuncu 7.7 23

Kürkler
2006 Korku Oyuncu 6.5 3,295
2006 70 Korku Oyuncu 4.7 1,744
2003 67 Aksiyon Oyuncu 5.5 428
2001 65 Gizem Oyuncu 5.1 366

Bruce Lee: Bir Savaşçının Öyküsü
2000 64 Belgesel Oyuncu 8.0 3,117
2000 64 Komedi 7.2 16,495
1997 61 Aksiyon Oyuncu 3.5 161

Gün Batımından Şafağa
1996 60 Aksiyon Oyuncu 7.2 316,269

Elm Sokağında Kabus 7: Yeni Kabus
1994 58 Fantastik Oyuncu 6.4 59,621
1994 58 Aksiyon Oyuncu 5.5 82,512
1994 58 Aksiyon Oyuncu 6.1 400

Hayvansal İçgüdü
1992 56 Gerilim Oyuncu 4.8 1,650

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.9 12,400

Maksimum Güç
1992 56 Aksiyon Oyuncu 4.4 364
1991 55 Aksiyon Oyuncu 5.0 121
1990 54 Komedi Oyuncu 5.0 572
1990 54 Aksiyon Oyuncu 4.2 371
1989 53 Korku Oyuncu 5.4 2,537
1989 53 Komedi Oyuncu 4.5 1,237

Elm Sokağında Kabus 3 : Rüya Savaşçıları
1987 51 Aksiyon Oyuncu 6.6 83,074

Çelik Bilekli Adam
1986 50 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,625

Elm Sokağında Kabus
1984 48 Korku Oyuncu 7.4 241,928

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.1 25,046
1983 Macera Oyuncu 7.0 3,245
1983 47 Aksiyon Oyuncu 3.7 1,788

A Takımı
1983 Aksiyon Oyuncu 7.5 38,739

Ölümün Sesi
1982 46 Korku Oyuncu 7.0 24,574

Mezarlık Cinayeti
1982 46 Korku Oyuncu 4.4 529

Doğru Yanlış
1982 46 Komedi Oyuncu 5.7 2,070
1982 46 Oyuncu 4.5 28

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.1 3,897

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.3 7,550
1980 44 Aksiyon Oyuncu 5.5 9,341
1980 44 Korku Oyuncu 4.1 805

Cehennem Dönüşü
1980 44 Korku Oyuncu 5.5 3,879

Kanlı Plaj
1980 44 Korku Oyuncu 4.5 2,606
1979 43 Aksiyon Oyuncu 5.3 396

Elektrikli Süvari
1979 43 Komedi Oyuncu 6.4 9,589
1979 43 Dram Oyuncu 5.4 2,273
1978 42 Korku Oyuncu 3.9 1,292
1977 Macera Oyuncu 6.5 8,180
1977 41 Aksiyon Oyuncu 5.8 401
1977 Macera Oyuncu 7.1 597
1977 41 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,120
1977 Dram Oyuncu 8.0 474
1976 40 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,481
1976 40 Gerilim Oyuncu 6.6 537
1976 40 Aksiyon Oyuncu 6.1 176
1976 40 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,029
1976 40 Suç Oyuncu 6.3 883
1976 40 Aksiyon Oyuncu 4.9 429
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 8,911

Kara Noel
1974 38 Korku Oyuncu 7.1 41,574
1974 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.7 832

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Oyuncu 7.1 11,510

Ejder Kalesi
1973 37 Aksiyon Oyuncu 7.6 105,373
1973 37 Dram Oyuncu 6.0 107
1973 37 Belgesel Oyuncu 6.4 313

Belâ Arayan Adam
1972 36 Western Oyuncu 6.4 19,005
1972 Suç Oyuncu 6.8 1,089
1970 Western Oyuncu 5.8 161

Bir Silahşörün Ölümü
1969 33 Western Oyuncu 6.2 1,357
1969 Dram Oyuncu 7.1 143
1968 32 Macera Oyuncu 5.9 134
1967 31 Western Oyuncu 5.5 276

Batida vurusanlar
1966 30 Western Oyuncu 6.3 3,316
1966 30 Korku Oyuncu 5.2 2,034
1965 29 Korku Oyuncu 5.5 797
1963 27 Dram Oyuncu 6.7 2,697
1963 Macera Oyuncu 7.7 207

Çok Şey Bilen Kız
1963 27 Komedi Oyuncu 7.0 4,799
1962 Western Oyuncu 7.6 2,782

Harp Dehşeti
1962 26 Dram Oyuncu 6.2 1,033
1962 26 Dram Oyuncu 6.9 208
1962 26 Komedi Oyuncu 6.8 5,509
1961 Dram Oyuncu 7.0 883
1961 25 Western Oyuncu 6.6 1,152
1960 24 Suç Oyuncu 6.3 1,600

Kanlı Soyguncular
1960 24 Western Oyuncu 6.6 363

Affedilmeyenler
1960 24 Dram Oyuncu 6.6 8,746
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 9,714
1958 22 Komedi Oyuncu 6.7 1,632
1956 20 Suç Oyuncu 6.3 407
1955 19 Suç Oyuncu 6.3 108
1955 Dram Oyuncu 8.1 7,366

Şöhret Delisi
1954 18 Komedi Oyuncu 7.2 4,094

Bir Yıldız Doğuyor
1954 18 Dram Oyuncu 7.5 18,432
- Komedi Oyuncu 6.6 65
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022