Giriş Kayıt
David Saxon

David Saxon (92)


Editör, Editör

David Saxon, 23 Haziran 1927 Brooklyn, New York, ABD doğumlu editör, editör.

Willy Wonka Ve Çikolata Fabrikası (1971), Hill Street Blues (1981), North and South, Book II (1986), If It's Tuesday, This Must Be Belgium (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Haziran 1927
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Macera Editorial Department 5.4 2,647
1986 Dram Editör 8.1 4,347

Macgyver 1
1985 Aksiyon Editör 7.7 32,896
1983 56 Gizem Editör 5.8 456
1981 Dram Editör 8.2 6,459
1979 Dram Editorial Department 7.8 2,151

Willy Wonka Ve Çikolata Fabrikası
1971 44 Aile Editör 7.8 162,562
1969 42 Macera Editör 6.4 1,622
1964 Belgesel Editör 8.0 67
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019