Giriş Kayıt
Paul Savoie

Paul Savoie


Oyuncu

Paul Savoie, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.2 47
2014 Komedi Oyuncu 6.0 177
2005 Dram Oyuncu 7.2 395

Umutlar Ülkesi
2004 Dram Oyuncu 5.4 1,065
2001 Gerilim Oyuncu 8.2 254
2000 Tarihi Oyuncu 8.8 263
1984 Dram Oyuncu 7.2 201
1979 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,503) Shameless (3,876) Bodyguard (2,266) Fear the Walking Dead (1,643) Castle Rock (1,624) Suits (1,358) The First (1,202) La Casa de Papel (1,104) The 100 (1,064) Mayans M.C. (869)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018