Giriş Kayıt
Paul Savoie

Paul Savoie


Oyuncu

Paul Savoie, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.3 62
2014 Komedi Oyuncu 6.0 206
2005 Dram Oyuncu 7.1 414

Umutlar Ülkesi
2004 Dram Oyuncu 5.4 1,122
2001 Gerilim Oyuncu 8.2 264
2000 Tarihi Oyuncu 8.7 286
1984 Dram Oyuncu 7.2 231
1979 Dram Oyuncu 6.9 139
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,043) Arrow (1,662) Outlander (1,286) Supernatural (1,158) Better Call Saul (980) La Casa de Papel (947) The Last Ship (941) Titans (925) Doctor Who (821) Friends (688)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018