Giriş Kayıt
Paul Savoie

Paul Savoie


Oyuncu

Paul Savoie, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.3 62
2014 Komedi Oyuncu 6.0 208
2005 Dram Oyuncu 7.1 414

Umutlar Ülkesi
2004 Dram Oyuncu 5.4 1,124
2001 Gerilim Oyuncu 8.2 267
2000 Tarihi Oyuncu 8.7 286
1984 Dram Oyuncu 7.2 233
1979 Dram Oyuncu 6.9 141
Dizi Altyazıları
True Detective (7,053) Vikings (5,680) The Punisher (2,553) Shameless (2,133) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,969) Outlander (1,785) Gotham (1,387) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,157)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019