Giriş Kayıt
Jill Savitt

Jill Savitt


Editör, Editör

Jill Savitt, editör, editör.

Gizli Pencere (2004), Gilmore Girls 6 (2000), Acil Teslimat (2012), Kanunun Ötesinde (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kasım Suçluları
2017 Suç 5.3 6,833
2016 Aksiyon Editorial Department 5.7 38,198

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Editör 5.5 61,713

Kanunun Ötesinde
2014 Suç Editör 6.5 105,506
2012 Komedi Editör 7.6 7,496

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Editör 6.5 105,531
2010 Dram Editör 7.6 13,240

Zeka Pırıltısı
2008 Biyografi Editör 7.0 15,829

Gözcü
2007 Suç Editör 7.0 54,856

Gizli Pencere
2004 Gizem Editör 6.6 170,700
2002 Suç Editör 7.9 12,080

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Editör 8.2 87,460

Roswell 1
1999 Dram Editör 7.5 25,404

Dehşetin Yankıları
1999 Gerilim Editör 7.0 69,874
1996 Dram Editör 5.7 5,661
1994 Komedi Editör 5.2 17,233

Hayalimdeki Sevgili
1993 Dram Editör 6.2 3,748

Vampir Avcısı Buffy
1992 Komedi Editör 5.6 37,183

Çin Mehtabı
1991 Romantik Editör 6.2 5,332
1991 Dram Editör 5.9 528

Gün isigi
1987 Dram Editör
Editorial Department
5.5 2,335
1986 Komedi Editorial Department 6.8 2,954

Para Tuzağı
1986 Komedi Editorial Department 6.3 46,038

Flamingo Çocuk
1984 Komedi Editorial Department 6.2 4,580
1984 Dram Editorial Department 7.4 9,448

Sophie'nin Seçimi
1982 Dram Editorial Department 7.6 37,317
1982 Komedi Editorial Department 7.4 89,811

Kızıllar
1981 Biyografi Editorial Department 7.4 19,219
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019