Giriş Kayıt
Philip Saville

Philip Saville (93)


Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Philip Saville, 28 Ekim 1930 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu.

Nina Francis ile evlendi. 46 yılın ardından 2016 yılının Aralık ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.Jane Arden ile evlendi. 12 yılın ardından 1982 yılının Aralık ayında boşandılar. Çiftin 3 çocukları oldu.

The Visual Bible: The Gospel of John (2003), Metroland (1997), Count Dracula (1977), The Life and Loves of a She-Devil (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ekim 1930
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Philip Savile
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 73 Biyografi Yönetmen 7.7 4,132
1997 67 Komedi Yönetmen 6.3 3,611
1990 60 Dram Yönetmen 5.3 332
1988 Dram Yönetmen 7.2 298
1988 58 Dram Yönetmen 6.3 603
1986 Dram Yönetmen 8.0 682
1983 53 Dram Yönetmen 6.7 329
1977 47 Korku Yönetmen 7.3 1,767
1976 Dram Yönetmen 6.6 22
1973 Dram Yönetmen 7.9 226
1971 41 Dram Yönetmen
Senarist
5.2 300
1970 Dram Yönetmen 7.8 386
1968 38 Dram Yönetmen
Senarist
6.4 356
1953 23 Dram Oyuncu 5.3 216
1948 18 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 151
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024