Giriş Kayıt
Carlos Savage

Carlos Savage


Editör, Oyuncu

Carlos Savage, editör, oyuncu.

Yokedici Melek (1962), Unutulmuşlar (1950), Çöl Adamı Simon (1965), Garip İhtiras (1953) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Carlos Savage Jr. | Savage | Carlos Savage hijo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Speaking Of Bunuel
2000 Belgesel Oyuncu 7.4 292

Bütün İyiler Cennete Gider
1995 Dram Editör 7.5 2,455
1990 Korku Editör 6.1 154
1988 Korku Editör 5.0 323
1986 Dram Editör 7.2 256
1985 Korku Editör 5.2 418
1984 Aile Editör 6.3 26
1984 Fantastik Editör 7.4 1,201
1982 Aile Editör 5.3 13

Blacker Than the Night
1975 Korku Editör 7.0 727
1973 Dram Editör 6.4 22
1969 Aksiyon Editör 4.6 735
1969 Dram Editör 7.4 722
1969 Gerilim Editör 4.4 491
1968 Macera Oyuncu 7.0 4,415
1968 Korku Editör 5.7 30
1968 Macera Editör 6.2 10

Çöl Adamı Simon
1965 Komedi Editör 8.0 8,120
1965 Editör 7.3 61
1965 Korku Editör 6.9 86
1963 Dram Editör 7.6 129

Yokedici Melek
1962 Komedi Editör 8.2 23,854
1962 Komedi Editör 5.0 33
1960 Komedi Editör 6.3 73
1960 Komedi Editör 6.5 259
1960 Komedi Editör 6.2 32

Genç Kız
1960 Dram Editör 7.5 2,171
1959 Korku Editör 6.2 202
1959 Dram Editör 8.0 4,337
1958 Müzikal Editör    
1957 Korku Editör 6.0 28
1957 Komedi Editör 7.1 133
1956 Dram Editör 7.2 29

Robenson Krüzo'nun Maceraları
1954 Macera Editör 6.9 2,993

Rüzgarlı Bayır
1954 Dram Editör 6.8 976
1953 Dram Editör 6.9 7

Garip İhtiras
1953 Dram Editör 7.9 4,564
1951 Dram Editör 6.8 481
1951 Komedi Editör 7.2 49

Unutulmuşlar
1950 Suç Editör 8.3 15,478

Büyük Kafatası
1949 Komedi Editör 7.3 954
1949 Dram Editör 8.0 184
1947 Komedi Editör 7.2 13
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,964) Supernatural (4,368) The Big Bang Theory (3,326) Origin (2,379) Doctor Who (1,280) Better Call Saul (1,267) The Last Ship (1,204) La Casa de Papel (1,203) Arrow (1,064) Friends (1,058)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018