Giriş Kayıt
Carlos Savage

Carlos Savage


Editör, Oyuncu

Carlos Savage, editör, oyuncu.

Yokedici Melek (1962), Unutulmuşlar (1950), Çöl Adamı Simon (1965), Garip İhtiras (1953) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Carlos Savage Jr. | Savage | Carlos Savage hijo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Speaking Of Bunuel
2000 Belgesel Oyuncu 7.4 295

Bütün İyiler Cennete Gider
1995 Dram Editör 7.5 2,480
1990 Korku Editör 6.1 156
1988 Korku Editör 4.9 329
1986 Dram Editör 7.2 256
1985 Korku Editör 5.2 421
1984 Aile Editör 6.3 26
1984 Fantastik Editör 7.4 1,218
1982 Aile Editör 5.3 13

Blacker Than the Night
1975 Korku Editör 7.0 733
1973 Dram Editör 6.3 23
1969 Aksiyon Editör 4.6 748
1969 Dram Editör 7.4 735
1969 Gerilim Editör 4.4 492
1968 Macera Oyuncu 7.0 4,460
1968 Korku Editör 5.7 30
1968 Macera Editör 6.0 11

Çöl Adamı Simon
1965 Komedi Editör 8.0 8,247
1965 Editör 7.3 62
1965 Korku Editör 6.9 87
1963 Dram Editör 7.6 132

Yokedici Melek
1962 Komedi Editör 8.2 24,155
1962 Komedi Editör 5.0 34
1960 Komedi Editör 6.3 73
1960 Komedi Editör 6.5 263
1960 Komedi Editör 6.2 32

Genç Kız
1960 Dram Editör 7.5 2,188
1959 Korku Editör 6.2 202
1959 Dram Editör 8.0 4,394
1958 Müzikal Editör 5.3 6
1957 Korku Editör 6.0 28
1957 Komedi Editör 7.2 137
1956 Dram Editör 7.2 29

Robenson Krüzo'nun Maceraları
1954 Macera Editör 6.8 3,036

Rüzgarlı Bayır
1954 Dram Editör 6.8 988
1953 Dram Editör 6.9 7

Garip İhtiras
1953 Dram Editör 7.9 4,609
1951 Dram Editör 6.8 488
1951 Komedi Editör 7.2 49

Unutulmuşlar
1950 Suç Editör 8.3 15,673

Büyük Kafatası
1949 Komedi Editör 7.3 965
1949 Dram Editör 8.0 188
1947 Komedi Editör 7.2 13
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,225) A Star Is Born (3,465) Bohemian Rhapsody (3,418) Suspiria (1,668) IO (1,418) Keepers (1,247) The Girl in the Spider's Web (1,156) Museo (1,043) Venom (973) Revenger (927)
Dizi Altyazıları
Vikings (7,682) True Detective (6,930) Luther (2,839) The Punisher (2,217) The Flash (2,146) The Big Bang Theory (1,307) The Blacklist (1,282) Black Mirror (1,094) Project Blue Book (1,070) Peaky Blinders (1,063)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019