Giriş Kayıt
Kendall Saunders

Kendall Saunders


Oyuncu, Casting

Kendall Saunders, oyuncu, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ben Casus
2002 Aksiyon Oyuncu 5.4 45,848

"Ölü Bölge"
2002 Dram Oyuncu 7.5 7,952
2001 Komedi Oyuncu 6.3 15,760

Korku Çocukları: Vahiy
2001 Korku Casting 3.5 2,278

Ölümcül Bedel
2001 Korku Oyuncu 4.8 22,906
2001 Komedi Oyuncu 6.3 547

Şangaylı Kovboy
2000 Aksiyon Oyuncu 6.6 110,487

Korkunç Bir Film
2000 Komedi Oyuncu 6.2 212,176

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Oyuncu 6.1 62,716
1999 Komedi Oyuncu 5.5 2,490

Sıra Bana Gelmeden
1998 Korku Oyuncu 5.6 19,224
Dizi Altyazıları
True Detective (3,620) The Flash (2,499) Vikings (2,172) Shameless (2,137) Star Trek: Discovery (1,841) Project Blue Book (1,731) Inside No. 9 (1,616) Counterpart (1,604) This Is Us (1,209) The Big Bang Theory (1,105)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019