Giriş Kayıt
Takashi Sasano

Takashi Sasano (70)


Oyuncu

Takashi Sasano, 22 Haziran 1948 Awaji, Japonya doğumlu oyuncu.

Bushi no ichibun (2006), Akarui mirai (2003), Cut (2011), Son Veda (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Haziran 1948
Doğum Yeri: Awaji, Japonya
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.67 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 69 Aksiyon Oyuncu 7.8 389
2017 69 Komedi Oyuncu 7.0 319
2017 69 Aksiyon Oyuncu 5.3 108
2016 68 Komedi Oyuncu 6.6 58
2016 68 Gizem Oyuncu 6.2 3,054
2016 68 Komedi Oyuncu 7.0 681
2016 Gizem Oyuncu 7.6 59

Ertuğrul 1890
2015 67 Tarihi Oyuncu 7.3 1,788
2014 66 Dram Oyuncu 6.1 135
2014 66 Dram Oyuncu    
2014 66 Komedi Oyuncu 6.1 492
2014 Dram Oyuncu 8.0 124
2014 66 Komedi Oyuncu 5.8 62
2014 66 Dram Oyuncu 7.3 923
2014 66 Dram Oyuncu 6.8 341
2014 Komedi Oyuncu 7.2 24
2014 Dram Oyuncu 6.9 9
2013 65 Korku Oyuncu 6.5 493
2013 65 Dram Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 7.5 20
2013 Gerilim Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu    

Roma Hamamı
2012 64 Komedi Oyuncu 6.4 1,808
2012 Dram Oyuncu    

Tenchi: The Samurai Astronomer
2012 64 Dram Oyuncu 6.9 266
2012 64 Gizem Oyuncu 7.6 191
2011 Dram Oyuncu 7.2 46
2011 63 Dram Oyuncu 6.3 85
2011 63 Dram Oyuncu 4.5 624
2011 63 Dram Oyuncu 7.1 70
2011 63 Dram Oyuncu 5.7 281

Hara-Kiri: Bir Samurayın Ölümü
2011 63 Dram Oyuncu 7.4 6,459
2011 63 Dram Oyuncu 6.0 49
2011 Dram Oyuncu 8.3 6
2010 Dram Oyuncu 7.7 29
2010 62 Suç Oyuncu 5.3 110
2010 Dram Oyuncu    
2010 62 Dram Oyuncu 7.0 93
2010 Dram Oyuncu 7.7 127
2010 62 Komedi Oyuncu 6.4 99
2010 62 Aksiyon Oyuncu 5.6 102
2010 62 Dram Oyuncu 7.1 536
2010 62 Dram Oyuncu 6.7 51

Zirve. Nirengi Taşı Kayıtları
2009 61 Macera Oyuncu 6.6 170
2009 61 Dram Oyuncu 6.7 98
2009 61 Komedi Oyuncu 7.1 523
2009 61 Biyografi Oyuncu 7.5 824

Sevgili Doktor
2009 61 Dram Oyuncu 7.1 416
2009 Oyuncu    

Son Veda
2008 60 Dram Oyuncu 8.1 43,775

İyi Uçuşlar
2008 60 Komedi Oyuncu 6.6 406
2008 60 Dram Oyuncu 7.2 680

Bir Milyon Yen Kazanan Kız
2008 60 Dram Oyuncu 7.2 837
2008 60 Macera Oyuncu 5.3 121
2008 60 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.0 344
2008 60 Komedi Oyuncu 7.2 517
2008 60 Dram Oyuncu 7.6 1,092
2008 Dram Oyuncu 7.0 23
2007 59 Suç Oyuncu 6.1 87
2007 59 Komedi Oyuncu 7.5 2,067
2007 59 Komedi Oyuncu 6.3 44
2007 Dram Oyuncu 7.6 56
2007 59 Komedi Oyuncu 6.2 158

Kareteci Çocuk
2007 59 Aksiyon Oyuncu 4.0 114
2007 Aile Oyuncu    
2006 58 Dram Oyuncu 4.3 10
2006 58 Dram Oyuncu 6.2 155
2006 58 Dram Oyuncu 7.8 2,909
2006 58 Komedi Oyuncu 6.2 37
2006 Komedi Oyuncu 8.0 103
2006 Oyuncu    
2005 57 Komedi Oyuncu 7.0 91

Mahfuz Kılıç
2004 56 Dram Oyuncu 7.8 5,407
2003 55 Dram Oyuncu 7.1 91
2003 55 Oyuncu 7.0 88
2003 55 Dram Oyuncu 6.9 2,327
2002 Oyuncu    
2000 52 Dram Oyuncu 7.0 50
2000 Oyuncu    
1999 51 Oyuncu 6.7 70
1999 51 Suç Oyuncu 6.9 132
1998 50 Dram Oyuncu 6.7 41
1995 47 Gizem Oyuncu 5.9 46
1994 46 Dram Oyuncu 7.1 154
1992 44 Oyuncu 7.0 14

Beijing Watermelon
1989 41 Dram Oyuncu 7.3 29
1988 40 Korku Oyuncu 7.0 170
1988 40 Aksiyon Oyuncu 6.5 75

The Heartbreak Yakuza
1987 39 Aksiyon Oyuncu 6.3 40
1984 36 Oyuncu 7.1 56
1983 35 Dram Oyuncu 6.9 86
Film Altyazıları
Roma (4,920) The House with a Clock in Its Walls (3,843) Venom (3,415) First Man (2,510) A Simple Favor (2,005) Lukas (1,386) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,295) Backtrace (1,200) Bird Box (1,108) The Predator (1,049)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,732) Vikings (2,959) The Flash (1,997) Arrow (1,876) The Protector (1,013) La Casa de Papel (965) Friends (906) The Big Bang Theory (791) Outlander (764) Black Mirror (743)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018