Giriş Kayıt
Laboni Sarkar

Laboni Sarkar


Oyuncu

Laboni Sarkar, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Labony Sarkar
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu 5.0 891
2016 Komedi Oyuncu 5.1 89
2015 Komedi Oyuncu 6.2 89
2014 Komedi Oyuncu 6.9 58
2013 Macera Oyuncu 6.4 1,843
2012 Komedi Oyuncu 5.7 133
2011 Dram Oyuncu 7.1 74
2011 Dram Oyuncu 7.6 601
Dizi Altyazıları
Vikings (9,161) True Detective (7,905) The Punisher (4,288) Supernatural (3,560) The Big Bang Theory (3,284) Gotham (2,544) Shameless (2,059) The Blacklist (1,980) Outlander (1,929) Star Trek: Discovery (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019