Giriş Kayıt
Danny Saphire

Danny Saphire


Editör, Editör

Danny Saphire, editör, editör.

Amerikan Pastası Bando Takımı (2005), Amerikan Pastası Çıplak Yol (2006), Sydney White (2007), Gençlik Ateşi: Hep ya da Hiç (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Editör 8.2 1,405
2014 Suç Editorial Department 4.7 426
2013 Aksiyon Editör 4.5 1,370
2013 Aksiyon Editör 4.3 1,279
2013 Komedi Editör 4.6 1,138
2013 Suç Editör 5.5 4,918
2012 Aksiyon Editör 4.3 6,690

Çarpık Oklar
2012 Dram Editör 6.0 1,719
2011 Korku 3.5 129
2009 Korku Editör 3.9 5,089

Mezar
2009 Korku Editör 3.9 1,502

Budala Dedektif 3
2009 Aksiyon Editör 2.1 4,325
2007 Komedi Editör 6.3 42,379

Amerikan Pastası Çıplak Yol
2006 Komedi Editör 5.2 59,296

Gençlik Ateşi: Hep ya da Hiç
2006 Komedi Editör 5.7 16,480

Amerikan Pastası Bando Takımı
2005 Komedi Editör 5.1 62,056
2004 Komedi Editör 4.2 993

Gangsterler
2002 Aksiyon Editör 6.3 3,714

Dost Tavsiyesi
2001 Komedi Editör 6.2 6,307
2000 Komedi Editör 4.5 738
1999 Dram Editör 4.8 49
Film Altyazıları
Venom (2,921) A Simple Favor (2,670) First Man (1,933) Roma (1,293) Between Worlds (1,231) The Predator (951) Lukas (925) Sky Hunter (833) Mowgli (760) Goosebumps 2: Haunted Halloween (648)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,837) Vikings (2,747) The Flash (1,720) Supergirl (1,623) Counterpart (1,054) Supernatural (984) La Casa de Papel (815) Friends (666) The Big Bang Theory (656) Doctor Who (648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018