Giriş Kayıt
Anthony Santos

Anthony Santos


Kameraman

Anthony Santos, kameraman.

(1996) Büyük Gece (1996), (2002) İmparator (2002), (2005) Duane Hopwood (2005), (2005) Sorry, Haters (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tony Santos
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müzmin Bekarlar
2014 Komedi Kameraman 6.2 90,969
2005 Dram Kameraman 6.3 1,377
2005 Komedi Kameraman 6.7 2,165

İmparator
2002 Suç Kameraman 6.0 6,977
2001 Dram Kameraman 6.1 616

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Kameraman 6.9 78,461

Büyük Gece
1996 Dram Kameraman 7.3 15,032
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019