Giriş Kayıt
David Santana

David Santana


Kameraman, Oyuncu

David Santana, kameraman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Kameraman 5.6 1,637
2012 Komedi Kameraman 5.7 6,438
2011 Dram Kameraman 7.4 86
2010 Komedi Kameraman 7.0 83
2010 Aksiyon Oyuncu 9.5 18,444
2010 Dram Kameraman 4.9 564
2008 Dram Kameraman 6.0 373
2008 Aksiyon Oyuncu 9.0 27,523
2008 Suç Kameraman 5.0 254
2007 Aksiyon Çeşitli 7.7 700
2007 Kısa Metraj Kameraman 7.0 16
2004 Biyografi Kameraman 7.7 124,706

Aşk için Değer
2003 Komedi Kameraman 5.2 7,388

Otoban
2001 Aksiyon Kameraman 4.4 2,872
2001 Aksiyon Kameraman 7.6 12,619
Film Altyazıları
Venom (2,921) A Simple Favor (2,670) First Man (1,933) Roma (1,293) Between Worlds (1,231) The Predator (951) Lukas (925) Sky Hunter (833) Mowgli (760) Goosebumps 2: Haunted Halloween (648)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,837) Vikings (2,747) The Flash (1,720) Supergirl (1,623) Counterpart (1,054) Supernatural (984) La Casa de Papel (815) Friends (666) The Big Bang Theory (656) Doctor Who (648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018